релативно ние произведуваме поевтини производи со висок квалитет.

Осветлен Знаците се подобри од Не-Осветлено Знаци?

Има се побара истото прашање: е резултат на Осветлено Знаци подобро отколкуNon-Осветлено Знаци? Всушност, со користење на различни видови на знаците варира со животната средина.

Тоа не е погоден за користење Осветлено Знаци ако нема претходна резервирани жици во ѕидот за поставување на знаци. Поради изложени жици, тие ќе предизвика distracting ефект и може да предизвика опасност по безбедноста.

Не е мудро да се инсталира Осветлено Знаци ако има силна претходно постојните светилки на ѕидот. Како тоа не е енергетска ефикасност и најважна работа е тоа ќе влијае врз конечните резултати поради светлосни ефекти растројство.

Исто така, ако твоето околните продавници се поставени Осветлено Знаци, тогаш можеби ќе треба да инсталирате еден само за да се израмни. Се разбира, инсталацијата локација и светли бои треба да биде соодветно да ги исполни стандардите за безбедни, но, исто така, да се покаже разумна светло ефекти.Луѓето се секогаш лесно да се привлечени од светла, ако сите продавници околу твое се инсталирани Осветлено Знаци покрај твоето место или инсталацијата и бои се неразумно дизајнирани, вашиот магазин ќе биде темно, кои ќе имаат негативен ефект врз потрошувачите внимание.

Ако имате прашања во врска со изборот на знаци, немојте да се двоумите да контактирате со нас и ние ќе ви даде понатамошни предлози за референца, а исто така ќе ви даде информации за различни квалитетни и евтини Осветлено Знаци и Не-Осветлено Знаци .

LedSignsNet.com живо Помош

Категорија

Преведувач

Популарни Тагови

Споделувањето и уживањето

Bookmark and Share

Жешка Продукти