релативно ние произведуваме поевтини производи со висок квалитет.

Топ 6 Совети за купување на персонализирана LED Си за кафе Магазин

top-6-совети-за купување-а-обичај предводени-знак-за-ви-кафе-продавница

Кафето бизнис е многу профитабилен индустрија да се влезе. Меѓутоа, со тешки економски услови и денес, многу луѓе се одлучуваат да го направат дома негово подготвување кафе. Поради тоа, продавници за кафе не само што се натпреварува директно со останатите дуќани;тие се, исто така, се натпреваруваат со почеток алтернативи. Тоа е добра работа што кафуле LED знаци им дава предност.

Можете да изберете од ЛЕР акрилни Знаци, LED смола Знаци, Метал осветеността Знаци, LED светло кутии за вашиот кафуле. Ние произведуваме поевтини производи со релативно висок квалитет.

На кафуле LED знаци потсети корисниците дека повеќе од само нуди кафе, продавниците може да им релаксирачки амбиент каде што можат да развивам врска и со пријателите.На signage веднаш фаќа нивното внимание. Ефективно да ги привлекува гостите за да пијат две или во магазин. Ако сакате да купите кафе продавница LED знаци за вашиот бизнис, постојат некои работи што треба да се има предвид.

Надвор против Внатре

Првото нешто што треба да ги разгледаме е местото каде LED знак ќе бидат монтирани. Дали тоа ќе биде поставен во внатрешноста, надвор, или и двете? Отворен знаци треба да биде здрав и трајни. Тоа треба да го издржат различни временски услови и екстремните температури. Од друга страна, затворен знаци имаат помалку барања. Затворен кафе продавница LED знаци обично се користи за информирање на клиентите за тековните промоции, настани, како и специјални попусти.

Viewing Далечина

Се разбира, треба дистанца на гледање на LED знак треба да се разгледува од страна на сопствениците на кафуле.Општо земено, ова не е грижа за внатрешна бизнис signage, бидејќи секој е гледање во далечина на знакот. Ако ова е за целите на отворено, прецизно одредување на оддалеченоста е препорачливо. Реклама Повеќето експерти велат дека минувачите треба да имаат јасна гледање време од околу 7-10 секунди пред да ја Вашата порака може да има влијание.

Инсталација

Повеќето кафуле LED знаци производители нема да помогне во инсталирање на signage. Обично, одговорноста паѓа на продавачот или мало. Има неколку компании кои се вклучени во сите фази на проектот иако вклучувајќи производство, дистрибуција и продажба на производот.

LED осветленост

Од вообичаен за мерење на осветленоста на екранот се мери со LED по пиксел. Во всушност, иако, луѓето велат дека светлината всушност е многу субјективно. Современите диоди signages имаат тесен опсег на светлост вредности.

Агол

Друго важно предвид при купување на кафуле LED знацие аголот на гледање. Утврди дали екранот е видлива од сите страни. Зачлени дека подобро агол, толку повеќе тоа ќе има влијание, бидејќи сите минувачите видите вашата реклама порака. Ако youre размислува улица апликации, минималните прифатливи агол од центарот е 55 декрети.

Гаранција

Минималните прифатливи мандат кога станува збор за кафе продавница LED signage е 36 месеци. Постојат одредени планови, кои обезбедуваат покриеност за период до 5 години. Бидете сигурни дека имаат гаранција во писмена форма. Исто така, гледам во вид на гаранција програма на продавачот е придонес. На програмата се чувствувате гаранција се препорачува бидејќи не е однапред плаќање, само дополнителните трошоци ако имате проблеми. На сите или ништо вид на гаранција се добри, но исто така тој содржи премногу варијабли.

LedSignsNet.com живо Помош

Категорија

Преведувач

Популарни Тагови

Споделувањето и уживањето

Bookmark and Share

Жешка Продукти