релативно ние произведуваме поевтини производи со висок квалитет.

Користејќи LED Знаци да ја зголеми вашата Просечна Билет

Не ме погрешно, јас не зборувам за подигање на вашиот цени. Јас зборувам за најмување на вашите клиенти знаат за се што имаш да понудат. Нема ништо полошо отколку да се има клиент прошетка надвор од вашата продавница само за да оди на конкурент за да се добие нешто што нудат!

Ова е листа на начини може да се зголеми колку трошат вашите клиенти со тебе, со користење на ЛЕР Знаци:

 • Реклами Продажба Теми
 • Реклами High Margin Теми
 • Реклами Скриена Производи и услуги
 • Користете затворен прозорец Знаци за рекламирање на ЛЕР и додека се шетаат на вашата врата
 • Користете затворен прозорец LED Знаци за рекламирање на некогаш тие се во вашиот магазин
 • Користете Отворен LED Знаци време да се покаже / температура / заедница пораки за изградба на добра волја и Тома (почетокот на умот на свеста)

Добро, првата точка е прилично очигледно така ќе не траат по неа.

Некои се повеќе свињи еднакви потоа другите. Ако може да се продаде производот со $ 5 маргина или еден со $ 10 маргина, која би го продаде, а? Осигурај се рекламирате на многу високо маргина статии на вашиот LED знак.

Многу бизниси имаат производи или услуги кои се скриени. Еве еден пример на што мислам. Сите знаете плочка продавница продава плочи, но секој може да не знаат тие ја продаваат Grout, trowels, thinset, Тврда Дрвото тротоарите, инсталација услуги, итн. Тоа е вашата работа да бидете сигурни дека изгледите знаат за овие предмети, ги стави на вашиот LED дисплеи.

Додека луѓето се стигнува од паркинг за вас врата може да се удирајќи ги со продажбата на пораките од вашиот прозорец. Земете затворен LED Знаци прозорец дизајниран за употреба и точка тоа во вашиот паркинг. Не се сите ќе ги чита пораките, но многу луѓе ќе го направат тоа со извонредна можност маркетинг. Тие се веќе доаѓаат во изглед или купуваат, тие се "жешки" перспектива, го зголеми можност.

Откако тие се во продавницата не постои причина да престанат со рекламирање на нив. За да го користите примерот на плочка продавницата, може да се стави внатрешен дисплеј во близина на регистар или продажбата на биро и ги постави пораки како:

 • Прашајте за нашата целосна инсталација услуги
 • Дали се сеќавате Grout?
 • Сочувај ги вашите раце и купи trowel - $ 7,50
 • Дали се сеќавате Grout sealer?

Ќе го добиете идеја, осигурај се дека имаш користи секоја можност за да споделите вашите клиенти знаат за сè што треба да понудат!

И на крај, го користат твојот надворешен LED Знаци да покаже времето и температурата и заедницата пораки. Ова може да биде толку очигледно, па нека ми објасни. Сакаш да "воз" луѓе да читаат вашиот LED дисплеи. Еден начин да се стори тоа со прикажување на време и температура.Како го возам низ мојот град сум постојано гледајќи LED Знаци бара време и температура. Веќе имам на располагање информации за мене, во мојот автомобил, но не можам да помогнат, но барате. Користете заедница пораките на истиот начин, стави го до тој датум, релевантни информации за вашиот знак и луѓето ќе се види за тоа.

Ова не 2 работи:

 1. Гради добра волја кон вашиот бизнис за обезбедување на информации кои ќе ја зголемат вашата Тома
 2. Возови луѓе да читаат вашиот знак

Со добра волја и зголемување на Тома доаѓа повеќе на продажбата. Кога некој нешто ви треба услуга тие ќе се сеќаваат на вашиот бизнис. Заедницата пораки, исто така, ќе помогне во зголемување на лојалноста кон вашиот бизнис, бидејќи шансите ќе се чувствуваат како да имаат веќе им даде нешто од вредност.

Откако ќе се обучуваат луѓе да го гледаат твојот знак да се не-продажби пораки ќе барате овие пораки и додека ги чекаат, тие ќе бидат читање продажбата пораки. Ова ќе послужи за да ги информира за сè што ви ги нудиме.

Постојат многу специфични начини за зголемување на вашиот бизнис, но малку од нив нудат иста стапка на поврат LED Знаци не. LED Знаци работи за вашиот бизнис од 24 часа дневно, 7 дена во неделата никогаш не им е потребна почивен ден.Што ви дозволуваат лесно да ги стави на најновата и важни информации во продажба пред вашите клиенти, додека тие се во вашата продавница.

Се надевам дека ќе ја искористам оваа користење на информации и тоа да се направи ова е вашата најдобра година досега!

Тагирани со:
LedSignsNet.com живо Помош

Категорија

Преведувач

Популарни Тагови

Споделувањето и уживањето

Bookmark and Share

Жешка Продукти