ne prodhimin e produkteve relativisht më të lirë me cilësi të lartë.

A janë argumentet ndriçuar më mirë se sa argumente të pa-ndriçuar?

Ne kemi qenë bërë të njëjtën pyetje: është rezultat i argumentet ndriçuar më mirë se -ndriçuar argumentet jo ? Në fakt, duke përdorur lloje të ndryshme të shenjave ndryshon me mjedisin.

Ajo nuk është e përshtatshme për të përdorur argumente të ndriçuar në qoftë se nuk ka para-përcaktuara telave në mur për instalimin e shenjave. Për shkak të telave ekspozuar, ata do të shkaktojë një efekt vëmendjen dhe mund të shkaktojë një rrezik të sigurisë.

Ajo nuk është e mençur që të instaloni ajetet ndriçuar në qoftë se janë më parë të forta ekzistuese dritat atje në mur. Siç nuk është e energji-efektive dhe gjëja më e rëndësishme është se do të ndikojë në rezultatet përfundimtare për shkak të efekteve çrregullim ndriçimit.

Gjithashtu, në qoftë se dyqanet përreth juaji janë instaluar argumentet ndriçuar , atëherë ju duhet të instaloni një vetëm për ta arritur. Natyrisht, vendin e instalimit dhe të ngjyrave të lehta duhet të jetë e përshtatshme për të përmbushur standardet e sigurisë, por edhe për të treguar efekte të arsyeshme të lehta. Njerëzit janë gjithmonë e lehtë për t'u tërhequr nga dritat e ndritshme, në qoftë se të gjitha dyqanet përreth juaji janë instaluar argumentet ndriçuar mënjanë nga juaji ose vendin e instalimit dhe ngjyrat janë të dizajnuara të paarsyeshme, dyqani juaj do të ishte e errët e cila do të ketë një efekt negativ në konsumatorëve vëmendje.

Nëse keni pyetje në lidhje me zgjedhjen e shenjave, ju lutem mos hezitoni te na kontaktoni dhe ne do të ju japin sugjerime të mëtejshme për referencë tuaj, dhe gjithashtu do t'ju ofrojë informata për një shumëllojshmëri të kualitetit të mirë dhe të lira argumentet e ndriçuar dhe jo-argumente të ndriçuar .