ne prodhimin e produkteve me cilësi relativisht të lirë të lartë.

Top 6 Këshilla për Blerja e ZHEL Custom argument për Coffee Shop juaj

top-6-tips-for-blerje-një porosi e udhëhequr nga-sign-for-your-kafe-shop

Biznes kafeje është një industri shumë fitimprurëse për të hyrë. Megjithatë, me kushtet e vështira ekonomike sot, shumë njerëz janë të vendosur për të bërë kafe brewed shtëpi. Për shkak të kësaj, dyqane, kafe nuk janë vetëm konkurrojnë direkt me dyqane të tjera;ato janë gjithashtu të konkurrojnë me alternativa në shtëpi. Kjo është një gjë e mirë që dyqan kafeje LED shenja u jep atyre një avantazh.

Ju mund të zgjidhni argumentet LED poliuretanike, LED argumentet rrėshirė, Metal argumentet Shkod, LED Light Boxes për dyqanin tuaj kafe. Ne prodhimin e produkteve me cilësi relativisht të lirë të lartë.

Dyqan kafeje LED shenja kujtoj konsumatorët se më shumë se vetëm ofruar kafe, dyqane mund të sigurojë atyre një ambient ku ata zbutës lidhje mund dhe lëshohem me miqtë.Signage kap menjëherë vëmendjen e tyre. Ai në fakt entices ata të qëndrojnë për një pije ose dy në dyqan. Nëse dëshironi të blini dyqan kafeje LED argumente për biznesin tuaj, ka disa gjëra që ju duhet të mbani në mendje.

Vs Jashtë Brenda

Gjëja e parë që ju duhet të marrë parasysh është ku shenjë LED do të jenë montuar. Do të jetë e vendosur brenda, jashtë, apo të dyja? Outdoor shenja duhet të jetë i guximshëm dhe të qëndrueshme. Ajo duhet të përballojë kushtet e ndryshme të motit dhe temperaturave ekstreme. Nga ana tjetër, shenjat shtëpie kanë kërkesa më të pakta. Dyqan kafeje Indoor LED shenjat janë përdorur zakonisht për të informuar konsumatorët rreth promovimet rrjedhëse, ngjarjet, dhe lirime të posaçme.

Viewing Distance

Sigurisht, distanca shikojnë duhet të nënshkruajë LED duhet të merren parasysh nga pronarët dyqan kafeje.Në përgjithësi, kjo nuk është një shqetësim për Signage biznes shtëpie, sepse të gjithë është brenda shikimin në distancë të shenjë. Nëse kjo është për qëllime natyrë, të përcaktuar me saktësi distancën është e rekomanduar. Shumë ekspertë thonë se reklamat duhet kalimtarët të kenë një kohë të qartë shikimin e rreth 7-10 sekonda para se mesazhi juaj mund të bëjë një ndikim.

Instalimi

Shumica dyqan kafeje LED shenjat prodhuesit nuk do të ndihmojë në instalimin e Signage. Zakonisht, përgjegjësia bie te shitësi ose pakicë. Ka disa kompani që janë të përfshira në të gjitha fazat e projektit duke përfshirë edhe prodhimin, shpërndarjen dhe shitjen e produktit.

LED Ndriçimi

Matjen e zakonshme e shkëlqimin e ekranit është matet me LED per pixel. Në fakt megjithëse, njerëzit thonë se shkëlqim është në të vërtetë shumë subjektiv. Moderne signages LED kanë një gamë të ngushtë të vlerave luminance.

Këndi

Një konsideratë e rëndësishme në blerjen dyqan kafeje LED shenjaështë kënd shikojnë. Përcaktoni nëse ekran mund të shikohet nga të gjitha anët. Merrni parasysh se kënd më të mirë, më shumë ndikim do të ketë, sepse të gjithë kalimtarëve të parë mesazhin tuaj reklamat. Nëse Youre duke pasur parasysh kërkesat rrugë, kënd minimale të pranueshme nga qendra është 55 dekrete.

Garanci

Termi minimale të pranueshme kur është fjala për dyqan kafeje ZHEL Signage është 36 muaj. Ka disa plane që sigurojnë mbulim deri në 5 vjet. Jetë i sigurt që të ketë garanci me shkrim. Gjithashtu, shikoni në llojin e programit të garancisë shitësi është ofruar. Programi epror Garancia është e rekomanduar për shkak se ajo ka asnjë tarifë upfront, ajo vetëm akuzat nëse keni telashe. Të gjitha ose asgjë lloji i garancisë është gjithashtu i mirë, por ajo përmban edhe shumë ndryshore.