ne prodhimin e produkteve relativisht më të lirë me cilësi të lartë.

Duke përdorur argumentet çuar në rritjen Bileta juaj Average

Mos më keqkupto, unë nuk jam duke folur për rritjen e çmimeve tuaj. Unë jam duke folur për të lënë klientët tuaj të dinë për gjithçka që ju duhet të ofrojë. Nuk ka asgjë të keqe se sa që një klient të largohet nga dyqan tuaj të vetëm për të shkuar në një konkurrent për të marrë diçka që ju ofrojmë!

Këtu është një listë e mënyra që ju mund të rrisë sa klientët tuaj të shpenzojnë me ju, duke përdorur argumentet LED:

 • Shitje Items Advertise
 • Items Advertise Lartë Margin
 • Advertise fshehur Produktet dhe shërbimet
 • Përdorimi dritare shtëpie LED Shenjat për të reklamuar, ndërsa ata janë duke ecur në derën tuaj
 • Përdorimi dritare shtëpie LED Shenjat për të reklamuar pasi ata janë në dyqan tuaj
 • Përdorimi Outdoor LED Shenjat për të treguar kohën / temperaturës / mesazhe të komunitetit për të ndërtuar vullnetit të mirë dhe Toma (Top Of Vetëdijësimi mendje)

Mirë, pika e parë është mjaft e qartë kështu që unë nuk do të zgjatem në të.

Disa derra janë më të barabartë se të tjerët. Nëse ju mund të shitur një produkt me një diferencë $ 5 apo një me një diferencë 10 $ që do të keni vend të shitur? Sigurohuni që keni reklamuar mjaft e artikujve diferencë të lartë në Regjistrohuni LED tuaj.

Shumë biznese kanë produktet apo shërbimet që janë të fshehura. Këtu është një shembull të asaj që dua të them. Të gjithë e dinë një dyqan tjegull shet pllaka, por të gjithë nuk mund të di se ata shesin fino, trowels, thinset, parket drurë, shërbimet e instalimit, etj. Kjo është puna juaj të bërë mundësitë që di për këto objekte, ata vënë në Displays tuaj LED.

Ndërsa njerëzit janë në këmbë nga parkingu për ju nga ju mund të goditur ato me shitjet mesazhet nga dritarja juaj. Get Shenjat shtëpie LED të dizajnuara për përdorim dritare dhe pikë atë në shumë tuaj parkim. Jo të gjithë do të lexoni mesazhet, por shumë njerëz do të e bërë këtë një mundësi të pazgjidhura të marketingut. Ata janë tashmë vijnë në sy ose bleni, janë një "të nxehta" perspektivë, maksimizuar mundësinë.

Pasi ata janë në dyqan nuk ka asnjë arsye për të ndaluar reklamat që të tyre. Për të përdorur shembullin e dyqan tjegull, ju mund të vënë një shfaqje shtëpie afër tavolinë regjistrohen ose të shitjes dhe të vendosur mesazhe si:

 • Pyetni për shërbimet tona të instalimit të plotë
 • A ju kujtohet fino?
 • Save duart tuaja dhe për të blerë një mistri - $ 7,50
 • A ju kujtohet gjuetar fokash fino?

Ju merrni ide, sigurohuni që ju keni përdorur çdo mundësi për të lejuar klientët tuaj të dinë për gjithçka që ju keni për të ofruar!

Së fundi, përdorni argumentet në natyrë tuaj LED për të treguar kohën dhe temperaturën dhe komunitetit mesazhe. Kjo nuk mund të jetë aq e qartë në mënyrë më lejoni të shpjegoj. Ju dëshironi që njerëzit 'tren' për të lexuar Displays tuaj LED. Një mënyrë për të bërë këtë duke shfaqur kohë dhe temperaturë. Si unë me makinë nëpër qytetin tim unë jam vazhdimisht shikuar argumentet LED kërkoni për kohën dhe temperaturën. Unë tashmë kam informacionin në dispozicion për mua në makinën time, por unë nuk mund të mos duken. komunitetit mesazhe Përdor të njëjtën mënyrë, të vënë deri më sot, informacione të rëndësishme mbi shenjën tuaj dhe njerëzit do të shikojnë për të.

Kjo ka 2 gjëra:

 1. Ndërton e mirë do të ndaj biznesit tuaj për ofrimin e informatave që do të rrisë Toma tuaj
 2. Trenat e njerëzve për të lexuar shenjë tuaj

Me vullnetin e mirë dhe në rritje Toma vjen shitje më shumë. Kur dikush ka nevojë për diçka që ju ofrojnë ata do të kujtohet e biznesit tuaj. Mesazhet e komunitetit do të ndihmojë rritjen e besnikëri të biznesit tuaj, sepse perspektiva do të ndjehen si ju tashmë keni dhënë atyre diçka me vlerë.

Pasi të keni tren njerëzit që të shohin në shenjë tuaj për të marrë mesazhet e jo-shitjes ata do të shikoni për ato mesazhe dhe, ndërsa ata presin ata do të jenë lexuar mesazhet shitjet tuaja. Kjo do të shërbejë për të informuar ata për çdo gjë që ju ofrojmë.

Ka shumë mënyra të veçanta për rritjen e biznesit tuaj, por pak prej tyre ofrojnë të njëjtin ritëm e kthimit argumentet LED do. Shenjat LED punën për biznesin tuaj 24 orë në ditë, 7 ditë në javë nuk kanë nevojë për një ditë pushimi. Ato ju lejojnë të lehtë të vënë më aktuale dhe të rëndësishme të informacionit shitjet në para të klientëve tuaj, ndërsa ata janë në dyqan tuaj.

Unë shpresoj që ju të marrë këtë informacion dhe e përdorin atë për të bërë këtë vit tuaj më të mirë ndonjëherë!

Tagged with: